Met deze Blog wil ik jullie mee laten delen in de belevenissen van de Familie Pols

zaterdag 4 september 2010

Vroeg op voor een mooie wandeling

Eindelijk weer eens in de AWD geweest. Ik had Bart al in zijn oor gefluisterd dat als het op zondag droog zou zijn we naar de AWD zouden gaan.
Dat is voor Bart geen staf dus op zondag ochtend gaat om half 6 de wekker. Bart is normaal niet zou snel wakker maar als hij weet dat we gaan wandelen, zit hij binnen een minuut gewassen en wel beneden.
Bart heeft nu zelf ook een Blog, dus neem hier ook even een kijkje. KLIK HIER.
We starten om 6.15 uur bij de ingang Pannenland, samen met Henk en Herman, toevallig komen Erik en Johanna ook aanrijden en het eerste gedeelte lopen we samen op. Genietend van alles om ons heen missen we helaas de kans om een ijsvogeltje op de gevoelige plaat vast te leggen. Henk zag hem, riep ons maar het vogeltje was gevlogen. Ik kon er nog net een glimp van waarnemen, het is een pracht vogel die ik zeker nog eens wil fotograferen.
Na de koffie gaan Erik en Johanna zelf op pad en wij vervolgen onze wandeling verder het achtergebied in. Helaas geen vossen maar wel enkele herten.
Het AWD is een pracht natuurgebied, ook al zie je geen wild, iedere keer dat je er komt is het een genot om alle veranderingen waar te nemen.
Eindelijk, eens wens van me om herten in het water te zien gebeurt recht voor ons.

De natuurlijke grasmaaier van het AWD.

Herman en Bart zien hetzelfde.

Het is weer paddestoelen tijd.

Wat een kleuren.

Prachtig.

Hopelijk kunnen we dit najaar weer genieten van een mooie bronst periode. In het AWD zullen we weer veel te zien zijn, maar we gaan ook een weekendje kamperen op de natuur camping in Hoenderloo, midden in de Hoge Veluwe, dit voor de edleherten bronst.

2 opmerkingen:

  1. Hoi GertJan
    Leuk deze update...Ja..Jammer van het Ijsvogeltje..Zo dichtbij..En dan nog niet op de foto :) ...Maar ja.
    Zo blijft er nog wat te wensen over. Het is al heerlijk om daar gewoon te zijn..De rest is extra.
    Gr Henk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi GertJan
    er leuke foto's
    groetjes Herman versteeg.

    BeantwoordenVerwijderen